Fara

Shuani Urinë mes Vakteve me Farat Plot Vitamina

Shuani Urinë mes Vakteve me Farat Plot Vitamina

Nëse doni të përmirësoni ndjeshëm shëndetin tuaj atëherë konsumoni më shumë farëra të ndryshme. Konsumi i tyre midis vakteve sugjerohet për të gjithë ata që bëjnë një jetesë të shëndetshme. Lista e mëposhtëme e farërave që duhet të jenë pjesë e dietës ditore do t’ju […]

Ngrini Humorin me Arra

Ngrini Humorin me Arra

A e keni vënë re se arrat duken fiks si truri i njeriut? Një gojëdhënë e vjetër thotë se jo pa shkak, duke qenë se një nga vetitë më të mira të arrave është të përmirësojë shëndetin e trurit ndaj ato njihen ndryshe si ‘ushqimi […]

Qëndroni Larg Orizit të Bardhë

Qëndroni Larg Orizit të Bardhë

Ka një arsye përse nutricionistët dhe doktorët rekomandojnë gjithnjë e më shumë konsumimin e orizit me ngjyrë të errët, në të gjitha llojet e tij se sa atij që jemi mësuar, orizit tradicional të bardhë. Është fibra. Orizët me ngjyrë kafe, të kuqe dhe të […]

Çfarë Përfitoni nga Vetëm 5 Bajame në Ditë

Çfarë Përfitoni nga Vetëm 5 Bajame në Ditë

Të vogla, praktike, të shijshme. Bajamet mund ti gjeni kudo dhe kurdo. Mjafton të konsumoni pesë kokrra në ditë dhe siguroni një sasi të konsiderueshme të vitaminave si magnez, potas apo kalcium. Doktorët nutricionistë sugjerojnë gjithnjë konsumimin e bajameve si pjesë e dietës ditore pasi […]

Burimet Natyrale të Omega 3

Burimet Natyrale të Omega 3

Nuk ka asnjë dyshim që një nga vitaminat esenciale që duhet për të përballuar virozat e stinës, është Omega 3. Nëse nuk jeni ndonjë fans i pilulave të gatshme që ju sigurojnë sasinë e nevojshme ditore të Omega 3, po ju tregojmë disa ushqime nga […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial