Month: July 2021

Mes Qepës dhe Hudhrës Zgjidhni Preshin

Mes Qepës dhe Hudhrës Zgjidhni Preshin

Shumë flitet çdo ditë për përfitimet e mëdha të qepës dhe hudhrës, por kjo familje perimesh ka një edhe më të mirë: preshin. Preshi ofron përfitime më të mëdha se qepa edhe hudhra bashkë, ndaj mos nguroni ta zgjidhni gjithnjë, sidomos preshin bebe i cili […]

Si të Përgatisni në Shtëpi Kastraveca Turshi më të Shijshëm se ato në Dyqan

Si të Përgatisni në Shtëpi Kastraveca Turshi më të Shijshëm se ato në Dyqan

Është koha perfekte për të përfituar nga çmimet e ulëta të fruta perimeve dhe për të bërë zahiretë e dimrit. Nëse pëlqeni kastravecat turshi, receta që po ju propozojmë është më e lehta e mundshme dhe do t’ju sigurojë turshi për të paktën 6 muaj. […]

Sekretet e Jetëgjatësisë

Sekretet e Jetëgjatësisë

Shumë njerëz e shohin ciklin e jetës si të pandryshueshëm. E vërtetë është që plakja nuk mund të ndalet por procesi mund të zgjatet. Sinclair, profesori i departamentit të geneve në Harvard zbulon se ka disa mënyra për të ‘vonuar’ plakjen që varen tërësisht tek […]

Sallata më e Thjeshtë dhe më e Shëndetshme

Sallata më e Thjeshtë dhe më e Shëndetshme

Përfitoni në këtë moment nga perimet e stinës që na favorizojnë të shijojmë çdo ditë një sallatë të shijshme, plot me vlera ushqimore, të lehtë për tu përgatitur dhe mbi të gjitha pa kosto të larta. Përbërësit 15 kokrra domatina (domate të vogla) 1 kastravec; […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial