Month: October 2019

Mos i qëroni kurrë mollët

Mos i qëroni kurrë mollët

Shprehja: konsumi i një molle në ditë mban doktorin larg po vërtetohet gjithnjë e më shumë se është tërësisht e drejtë. Studimet e fundit të laboratorëve më prestigjiozë amerikanë kanë vërtetuar se konsumi i moderuar i mollëve ul në 20% vdekshmërinë, por nëse konsumoni rregullisht […]

Si të ‘Shpëtoni’ nga Herpesi

Si të ‘Shpëtoni’ nga Herpesi

Vjeshta është stina e virozave dhe shpërthimit të sëmundjeve që kompromentojnë imunitetin dhe Herpesi është një prej tyre. Nëse jeni bezdisur në maksimum nga puçrat e vogla plot qelb që jua prishin pamjen dhe rehatinë, ilaçeve që nuk funksionojnë dhe trajtimeve të gjata, drejtohuni nga […]

Hiqni Dorë nga Sheqeri dhe ju Prezantojmë ‘Stevian’

Hiqni Dorë nga Sheqeri dhe ju Prezantojmë ‘Stevian’

Të konsumosh sheqer pa menduar aspak për pasojat që sjell në shëndet. Këtë mundëson ‘Stevia’ bima e ëmbël e cila zëvendëson sheqerin e bardhë në mënyrën më të mirë të mundshme. Ekstrakti i kësaj bime është 200 herë më i ëmbël se sheqeri dhe dëmet […]

Fruta-Perimet e Vjeshtës që Bëjnë Mrekulli

Fruta-Perimet e Vjeshtës që Bëjnë Mrekulli

Ka një mënyrë të thjeshtë për të nisur me këmbë të mbarë të ushqeheni shëndetshëm. Nuk duhet domosdoshmërisht që të jetë e hënë, fillim muaji apo viti. Niseni me diçka të thjeshtë: konsumoni fruta dhe perime të stinës. Në këtë mënyrë do të nisni për […]

Sekretet për tu Furnizuar me Magnez

Sekretet për tu Furnizuar me Magnez

Nëse në dorë keni një recetë nga mjeku për të blerë një suplement magnezi, mendohuni dy herë para se të ndaleni në farmaci. Ka një mënyrë më të shëndetshme për të plotësuar mungesat e kësaj vitamine dhe sekreti qëndron tek përzgjedhja e ushqimeve. Tek e […]

Dhe Ushqimet me Më Shumë Vitaminë C Janë…..

Dhe Ushqimet me Më Shumë Vitaminë C Janë…..

Ashtu si çdo vjeshtë edhe pranverë, trupi i njeriut ka më shumë nevojë për vitaminë C që të përballojë ndryshimet e motit, virozat e stinës dhe rënien e imunitetit. Çdo vit, në prag të sezoneve të reja virale, shkencëtarët japin edhe listën e ushqimeve që […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial