Month: May 2019

Një Çaj me Xhinxher për të Kuruar Migrenën

Një Çaj me Xhinxher për të Kuruar Migrenën

Të gjithë ata që vuajnë nga mimgrena e kanë të vështrirë t’i besojnë lehtësimin e dhembjeve të kokës një produkti bimor e për më tepër që kërkon kohë dhe përdorim të gjatë që të japë efekt. Po nëse do ju thonim se konsumimi i një […]

Qëndrimi Ulur dhe Sëmundjet e Zemrës

Qëndrimi Ulur dhe Sëmundjet e Zemrës

Sëmundjet e zemrës janë kthyer në trend së fundmi. Jo vetëm ushqimi por edhe qëndrimi, jeta sedentare po ndikojnë shumë në përkeqësimin e jetës së njerëzve dhe kufizimin e saj. Universiteti mjekësor i Harvardit së fundmi nxorri të dhëna ‘të frikshme’ për ndikimin e keq […]

Zgjidhje Praktike për të Shpëtuar nga Dhembja e Fytit

Zgjidhje Praktike për të Shpëtuar nga Dhembja e Fytit

Në këto ditë me mot të paqëndrueshëm, ankesat më të mëdha tek fëmijët dhe të rriturit janë dhembjet e fytit. Por para se të përfundoni tek antibiotiku apo ilaçet e shtrenjta, sapo të ndieni dhembjen më të vogël, drejtojuni më parë kuzhinës tuaj. Gjëja e […]

Hipertiroidizmi, Kurimi Natyral që Kursen Shumë

Hipertiroidizmi, Kurimi Natyral që Kursen Shumë

Hipertiroidizmi është një situatë ku gjendra teroides nuk është shumë aktive dhe nuk çliron hormonet e duhura për të balancuar trupin. Një gjendje e tillë shkakton shumë probleme shëndetësore për shkak të lëvizjes së hormonit (TSH). Femrat, veçanërisht janë më të prekshmet nga një situatë […]

Përfitimet e Piperit të Zi, Si ta Përdorim atë

Përfitimet e Piperit të Zi, Si ta Përdorim atë

Ndoshta ju nuk jeni dijeni se sa shumë përfitime ka një erëz që gjendet në kuzhinën tuaj. Bëhet fjalë për piperin e zi, një erëz e përdorur në lashtësi për të marr veten nga sëmundjet. Shkencëtarët po i japin çdo ditë e më shumë rëndësi […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial