Meditim

6 Arsye për të Lexuar më Shumë

6 Arsye për të Lexuar më Shumë

Së fundmi kam zbuluar se leximi jo vetëm redukton stresin, ndihmon me gjumin por edhe të zgjat jetën. Nga kërkimet e shumta në internet pashë një studim interesant të bërë tek njerëzit që lexojnë, të paktën 1 libër në muaj dhe rezultati ishte mahnitës, jetëgjatësia […]

Mrekullia e Yogës

Mrekullia e Yogës

Yoga është lëvizje e mendjes dhe e trupit, kontroll i frymëmarrjes dhe përqendrimit. Krahasuar me format e tjera të njohura të “stërvitjes”, yoga është më holistike në natyrë, sepse kombinon lëvizjen fizike me teknikat e kontrolluara të frymëmarrjes. Për t’ju përshtatur çdokujt, ekziston një yoga […]

Lule për ajër më të pastër në shtëpi

Lule për ajër më të pastër në shtëpi

Mund t’ju duket e vështirë për t’u besuar, por shanset që ajri në shtëpinë tuaj të jetë më i keq se sa ai jashtë janë shumë të mëdha. Madje sipas Agjencisë Botërore të Mbrojtjes së Ambjentit, ky ajër është 2-5 herë më i keq. Por […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial