Rreth nesh

Rreth nesh

Ky është një blog që i kushtohet tërësisht shëndetit: fizik edhe atij mendor.

Ka për qëllim t’ju ndihmojë të zgjidhni çfarë është më e mira ju.

Nuk sugjeron vetëm të “hani perime e fruta të freskëta, sepse ato ju bëjnë mirë”, por mes shumë mundësive që ju ofron, mund të bëni zgjedhjen e duhur, atë të shëndetshme dhe më pak të kushtueshme që ju bën të ndiheni më mirë.

Këtu do të gjeni artikuj të shumtë mbi shëndetin, ushqyerjen e mirë, si mund të përdorni ushqimin për tu kuruar bazuar në raported më të fundit të shkencës, doktorëve më të mirë botërorë dhe eksperienca personale.

Gjithashtu do të gjeni ide të shumta gatimi dhe një guidë unike se ku mund të bleni produkte të shëndetshme, organike dhe me kosto të lirë.

Mos dilni nga faqja pa klikuar ikonën ‘Yoga’, pasi aty do të gjeni mënyra të shumta për të përdorur aktivitetin fizik për më shumë energji dhe si ta ndërthurni atë me ushqim të mirë për rënie në peshë.

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial