Krioterapi

Krioterapia, Zgjedhja më e Mirë Kundër Dhimbjes

Krioterapia, Zgjedhja më e Mirë Kundër Dhimbjes

A e dini se çfarë është krioterapia? Pa dyshim trendi më i ri botëror. Trajtim i trupit në temperatura ekstremisht të ftohta kundër dhimbjes kronike trupore, inflamacionit dhe sëmundjeve të lëkurës. Në Shqipëri e gjeni vetëm në një vend: Free Floë Yoga Tirana. Por për […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial