Month: September 2021

Mënyra më e Mirë për të Larë Fruta-Perimet

Mënyra më e Mirë për të Larë Fruta-Perimet

E thjeshtë fare dhe po aq e lirë. Kjo është mënyra për të larë fruta perimet gjatë ditës duke zhdukur të gjitha papastërtitë, veçanërisht për produktet jo organike. Mbushni një tas të madh me ujë të rrjedhshëm. Hidhni në të sipas nivelit të papastërtisë 2-4 […]

10 Antibiotikët Natyralë që ju Duhen në Vjeshtë

10 Antibiotikët Natyralë që ju Duhen në Vjeshtë

Pandemia vijon, po ashtu edhe virozat së bashku me stinën e vjeshtësh. Që të jeni sa më të përgatitur dhe të forconi imunitetin tuaj, po ju sugjerojmë disa produkte që jo vetëm duhet t’i keni në shtëpi por edhe duhet ti konsumoni sa më shpesh. […]

Receta që do Bëjë Fëmijët të Dashurohen me Brokoli-Lulelakër

Receta që do Bëjë Fëmijët të Dashurohen me Brokoli-Lulelakër

Jo të gjithë i duan brokolit apo lulelakrën, pavarësisht vetive të tyre ‘çudibërëse’ në shëndet. Aq më pak fëmijët. Por pse të mos provoni diçka ndryshe. Një recetë që do të ruajë vlerën e këtyre perimeve por edhe do të shijojë më shumë duke e […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial