Month: March 2020

Pija që ul Inflamacionin Menjëherë

Pija që ul Inflamacionin Menjëherë

Është e thjeshtë, freskuese dhe e shijshme. Për më tepër mund ta përshtasni sipas shijeve tuaja dhe ul inflamacionin aq e nevojshme në këtë periudhë. Bëhet fjalë për selinonë. Por para se të lexoni recetën duhet të keni parasysh se lëngu i selinosë ul tensionin […]

Coronavirus, të Gjitha Mënyrat për të Forcuar Imunitetin

Coronavirus, të Gjitha Mënyrat për të Forcuar Imunitetin

Kur e gjithë bota është izoluar për të kufizuar përhapjen e virusin më të ri vdekjeprurës Convid-19, ka disa gjëra që njerëzit mund të bëjnë për të ndihmuar veten e tyre dhe të tjerët. Ashtu siç edhe të gjithë doktorët po trumbetojnë, triumfuesit e virusit […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial