Suplemente

Doktorët kërkojnë ndalimin e përdorimit të Ibuprofenit mbi 40-vjeç – arsyeja

Doktorët kërkojnë ndalimin e përdorimit të Ibuprofenit mbi 40-vjeç – arsyeja

Në ditët e sotme shumë njerëz përdorin në jo pak raste ibuprofenin, në të gjitha markat tregtare të tij, për të shpëtuar nga dhimbjet e kokës, kyçeve, kurrizit, apo çdo lloj dhimbje tjetër. Edhe pse është një zgjidhje e shpejtë edhe praktike, ajo vjen me […]

Shtoni Magnez dhe Ulni Rrezikun e Depresionit

Shtoni Magnez dhe Ulni Rrezikun e Depresionit

A e dini se Magnezi mund të trajtojë depresionin më shumë se sa ilaçet kundër tij? Shumë doktorë shprehen se ‘PO’. Dhe nuk ka nevojë fare që të merrni suplement për këtë gjë, mjafton të shtoni konsumin e produkteve të mëposhtme në dietën tuaj. Magnezi […]

Ulni Kolesterolin me Këto Mënyra të Thjeshta në Shtëpi

Ulni Kolesterolin me Këto Mënyra të Thjeshta në Shtëpi

Është shumë e vështirë të mbash nivelet ideale të kolesterolit, veçanërisht kur kaloni të 40-tat. Por nëse ulni dozën e abuzimit në të paktën 1-2 herë në javë mund tja dilni me pak përpjekje. Nga t’ia nisni? Nga ushqimi sigurisht Më poshtë po ju japim […]

Mënyra për të Ulur Tensionin e Gjakut

Mënyra për të Ulur Tensionin e Gjakut

Ka disa mënyra për të ulur tensionin përpara se të drejtoheni tek medikamentet e të bëheni të varur prej tyre. Madje nëse i bëni pjesë të jetës tuaj, tensionin do ta keni në perfeksionin e mundshëm. Zgjidhni dietën mesdhetare Falë ushqimeve si ullinjtë, farat e […]

Sa Vitaminë C na Duhet Realisht në Ditë

Sa Vitaminë C na Duhet Realisht në Ditë

Për vite e shekuj popullsitë janë edukuar të konsumojnë suplemente për të marrë vitaminat e nevojshme për shëndet të mirë. Por nuk është e nevojshme të marrim një suplement ditor me vitaminë C, kur në fakt shumë mirë mund ta plotësojmë atë nga ushqimi. Studiuesit […]

Vitaminat që i Duhen Çdo Femre Pavarësisht Moshës

Vitaminat që i Duhen Çdo Femre Pavarësisht Moshës

Nuk ka rëndësi se në çfarë moshe jeni 20, 40 apo 70. Nëse jeni një femër ju duhen një sërë vitaminash për të përballuar sëmundje të ndryshme, lindjen e një fëmije, infeksione apo menopauzën. Më poshtë po ju listojmë vitaminat që ju duhen gjatë konsumit […]Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial