Month: June 2021

7 Mënyra për të Reduktuar Obezitetin tek Fëmijët

7 Mënyra për të Reduktuar Obezitetin tek Fëmijët

Obeziteti tek fëmijët po kthehet në një problem shqetësues. Por ju si pridër mund të bëni diçka para se të jetë vonë dhe ne po ju japim disa këshilla me vlerë për një fëmijë me peshë ideale. 1. Nisni ditën me një mëngjes të shëndetshëm […]

Si të Ruajmë Perimet në Frigorifer për Cilësi Maksimale

Si të Ruajmë Perimet në Frigorifer për Cilësi Maksimale

Nëse doni të konsumoni çdo gjë që bleni, pa çuar asgjë dëm duhet të tregoni kujdes në konservimin e perimeve në frigorifer. Nëse respektoni këto rregulla, ndoshta nuk do ju duhet të bëni pazar shumë shpesh dhe të mos hidhni asgjë në plehëra. Shumë perime […]

Arsyet pse Duhet të Shtoni Kopër në Çdo Pjatë

Arsyet pse Duhet të Shtoni Kopër në Çdo Pjatë

Ka shumë arsye përse duhet të shtoni kopër në pjatat tuaja, por më poshtë po listojmë kryesoret dhe më të rëndësishmet që patjetër do t’ju interesojnë. Ul depresionin Depresioni po kthehet në problem të madh jo vetëm tek të rriturit por edhe adoleshentët. Para se […]

Mbroni Veshkat dhe Vrisni Bakteret me Shalqi

Mbroni Veshkat dhe Vrisni Bakteret me Shalqi

Nuk besoj se e dini se sa shumë vlera ka shalqiu derisa të lexoni këtë shkrim. Në fund nuk do të kurseheni ta shijoni çdo ditë, duke qenë se për pak sezoni i vjeljet hapet zyrtarisht. Përveç se është një burim i shkëlqyer i vitaminës […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial