Month: January 2021

12 Perimet që ju Nevojiten gjatë Dimrit

12 Perimet që ju Nevojiten gjatë Dimrit

Të ushqehesh sipas stinëve nuk ben mirë vetëm për fermerët dhe komunitetin, por mbi të gjitha ju bën mirë për shëndetin. Njihuni me perimet që duhet të konsumoni gjatë këtyre muajve të ‘acartë’ për të qenë imun ndaj virozave të stinës. Jo më kot lakrat […]


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial