Vimania Kyçe që ‘Mund’ Covid-19

Vimania Kyçe që ‘Mund’ Covid-19

Vitamina B1 ose (Thiamina) përdoret pothuajse nga të gjitha qelizat e njeriut. Është ajo që kthen ushqimin që ju hani në energji për trupin tuaj dhe ndaj është jetësore për organizmin dhe veçanërisht sistemin nervor.

Ajo është e rëndësishme për funksionimin e imunitetit dhe thelbësore për t’ju mbrojtur ndaj sëmundjeve infective, përfshirë edhe Covid-19. Trupi i njeriut nuk e prodhon ndaj merret vetëm nëpërmjet ushqimit dhe suplementeve. Niseni me ushqimet. Nëse shtoni dozën e atyre që përmbajnë vitaminën B1 e sigurt do të jeni më të fortë ndaj sëmundjeve dhe Covid-19.

Çfarë të konsumoni?

Peshk;

Thjerrëza; Fasule;

Bizele;

Fara luledielli;

Mëlçi;

Arra;

Portokalle;

Vezë;

Kos pa yndyrë; dhe

Oriz (kafi është më i shëndetshëm)

Ndani me miqtë tuaj:Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial