Zgjidhni Rrepat, Mbani Larg Covid-19

Zgjidhni Rrepat, Mbani Larg Covid-19

Sa t’ju vijë rradha të vaksinoheni, përpiquni të ushqeheni sa ma mirë të përmirësoni imunitetin që ju mbron nga Covid-19. Rrepat janë të pasura me hekur dhe vitaminë C, dy vitamina kyçe për të pasur imunitet të fortë.

Sa më shumë t’i përfshini në dietën tuaj, aq më mirë sistemi juaj imunitar do të parandalojë sëmundjet kronike për shkak të vitaminave të shumta, mineraleve dhe antioksidantëve që përmbajnë.

Ato janë të pasura më Vitaminë C, hekur, folate e shumë vitamina të tjera të domosdoshme për trupin.

Mbi të gjitha, ju rrisin energjine, përmirësojnë shëndetin e trurit, imunitetin, përmirësojnë qarkullimin e gjakut, mbrojnë zemrën, pastrojnë gjakun dhe ju mundësojnë një lëkurë të shëndetshme.

Konsumojini sa më pak të gatuara në avull për përfitime maksimale.

Ndani me miqtë tuaj:Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial