Fruta-Perimet që Luftojnë Stresin

Fruta-Perimet që Luftojnë Stresin

Ajo çka konsumoni në dietën e përditshme ndikon shumë në nivelet e stresit. Ja pse duhet të përzgjidhni me kujdes se çfarë do të hani çdo ditë për të qenë të lumtur dhe të qetë.

Zgjidhni fruta-perimet jeshile

Lakrat kale, thjerrëza, lakra të ndryshme, sallata shumë-ngjyrëshe, brokoli.

Yndyra të shëndetshmë

Vaj ulliri, avokado, vaj i arrës së kokosit, salmon, sardele, mish viçi i ushqyer me bar.

Përdorni turmenik ku të mundeni, maça, xhinxher.

Monitoroni magnezin dhe nivelet e Vitaminës D. Janë dy vitamina kyçe në menaxhimin e stresit. Njerëzit me nivele të mira të këtyre vitaminave nuk janë pre e stresit.

Këshilla shtesë

Mundohuni që të hani me orare të gjitha vakted dhe të mos hani pas orës 7 të mbrëmjes.

Ndani me miqtë tuaj:Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial