Një Çaj me Xhinxher për të Kuruar Migrenën

Një Çaj me Xhinxher për të Kuruar Migrenën

Të gjithë ata që vuajnë nga mimgrena e kanë të vështrirë t’i besojnë lehtësimin e dhembjeve të kokës një produkti bimor e për më tepër që kërkon kohë dhe përdorim të gjatë që të japë efekt.

Po nëse do ju thonim se konsumimi i një çaji me xhinxher do të ketë të njëjtin efekt ashtu si edhe ilaçet tuaja dhe madje në vetëm 30 minuta?

Ky është rezultati i një studimi të fundit të kryer në Shtetet e Bashkuara të Amerikës tek një numër mbi 5000 pacientësh me migrenë.

Ata u ndanë në dy grupe, grupi i parë konsumoi vetëm çaj me xhinxher për të kuruar migrenën, tjetri përdori ilaçet e rekomanduara nga doktori.

Në përfundim të studimit rezultoi se grupi që konsumoi çajin me xhinxher, ishte shumë më i kënaqur se ai që përdori ilaçet e rekomanduara.

Xhinxheri lehtësoi dhembjet e kokës duke nisur nga 30 minuta nga konsumi i tij dhe përmirësoi sulmet e tjera të migrenës.

Si ta përgatisni?

Thjesht fare

1 Lugë kafe xhinxher i qëruar;

1 Lugë kafe mjaltë

Hidheni në ujë të valuar dhe konsumojeni të shoqëruar me mjaltë.

 

Ndani me miqtë tuaj:Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial