Frutat/Perimet që NUK Duhet t’i Fusni në Frigorifer

Frutat/Perimet që NUK Duhet t’i Fusni në Frigorifer

Shumë produkte, fruta dhe perime i fusim në frigorifer për të ruajtur jetëgjatësinë e tyre. Por disa prej tyre nuk duhet të futen, pasi humbin freskinë dhe shijen dhe madje dhe më të mirën e tyre. Nëse fruta/perimet e mëposhtme jeni mësuar t’i fusni në frigorifer, më mirë ruajini jashtë në ambient të thatë. Që të mos tju prishen, ju sugjerojmë të mos blini më shumë seç ju duhen ose për shumë ditë. Do të kuptoni se shija e tyre do të jetë perfekte dhe e pandryshuar.

Frutat

Mollë; avokado; banane;

Kivi; limona; mango;

Portokallë; Papaja; dhe pjeshka.

Perime

Kastravec; patëllxhanë; hudhër;

Xhinxher; speca; patate;

Patate të ëmbla; domate; dhe kunguj.

Ndani me miqtë tuaj:Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial