4 Arra Brazili, një Herë në Muaj dhe Harrojeni Kolesterolin

4 Arra Brazili, një Herë në Muaj dhe Harrojeni Kolesterolin

Një nga studimet më të çmendura që kam lexuar është ai i publikuar në www.researchgate.net por është fantastik për të ulur kolesterolin duke konsumuar vetëm 4 arra brazili në muaj. E provova formulën e tyre tek nëna ime dhe ka më shumë se 2 vjet që funksionon. Shkencëtarët u dhanë njerëzve pjesëmarrës në studim 4 arra brazili dhe panë se nivelet e kolesterolit të keq u ulën direkt në gjak. Pas nëntë orësh, rezultatet ishin më të mira. Por çmenduria qëndron tek fakti se pas 5 ditësh kolesteroli u ul më shumë dhe ulja vijoi deri në ditën e 30.

Është shumë e bukur për të qenë e vërtetë por ja që funksionon. Përcaktoni një ditë, konsumoni 4 arra brazili. Të njëjtën masë konsumojeni në po të njëjtën datë muajin pasardhës e kështu me rradhë.

Nuk do të vuani më nga kolesteroli.

PS. Arrat e Brazilit janë të shtrenjta. Ato kushtojnë një pako 800-1000 lekë, por nëse konsumoni 4 çdo muaj ajo pako mjafton për 6-8 muaj. JA VLEN. Dhe mos harroni, mos konsumoni më shumë seç duhet pasi janë toksike.

Ndani me miqtë tuaj:Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial