Le të Festojmë ‘Ardhjen e Verës’ me një Limonatë me Qershi

Le të Festojmë ‘Ardhjen e Verës’ me një Limonatë me Qershi

Është e shijshme, freskuese dhe plot vlera ushqyese. Një limonatë me qershi për të festuar ardhjen e ditëve të ngrohta të verës dhe sigurisht çeljen e qershive.

Duhen vetëm dy minuta dhe një grirës i fuqishëm për të pasur limonatën më të shijshme freskuese.

Përbërësit

1 gotë më qershi të grira;

1 lugë lëng lime;

2-3 lugë mjaltë organik;

Disa kuba akulli; dhe

Ujë natyral.

Përgatitja

Hidhini të gjitha në grirësin tuaj dhe limonata është gati për vetëm dy minuta.

Qershitë të cilat janë edhe në sezonin e tyre, janë fruta me cilësi të rralla ushqyese. Ato janë të mbushura me fibra; antioksidantë dhe veti anti-inflamatore.

Mbi të gjitha, qershitë ju mbrojnë shëndetin e zemrës dhe të zorrëve.

Ndani me miqtë tuaj:
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram