Rrit Mirëqenien – Një Tjetër Arsye Pse të Bëni Yoga

Rrit Mirëqenien – Një Tjetër Arsye Pse të Bëni Yoga

Aftësia që ka yoga për të përmirësuar anën fizike dhe mendore janë arsyet kryesore pse duhet ta provoni patjetër atë.

Ndryshimet do t’i vini re menjëherë, që në klasat e para pasi do të flini më mirë, do të ndiheni më energjikë, do të humbni peshë dhe mbi të gjitha do të ndiheni më të lumtur. Por ka edhe më shumë, yoga ngadalëson plakjen duke ju reduktuar stresin.

Të jeni i sigurt se edhe pasi keni provuar yoga për herë të parë, qoftë kjo edhe klasa juaj e parë të nesërmen do të zgjoheni plot energji, gati për të përballuar një ditë të ngarkuar.

Dalëngadalë gjumi juaj do të përmirësohet dhe shumë probleme kronike si dhembjet e kurrizit, stresi, do të reduktohen.

Sekreti i yogës qëndron tek frymëmarrja. Një frymëmarrje e mirë dhe ushtrime yoge qoftë edhe 30 minuta do t’ju ndryshojnë jetën.

Pra pse të mos i provoni.

Në Free Floë Yoga në Tiranë ju mund të gjeni të gjitha klasat nga fillestare tek të avancuarat, nga ato prenatal në klasa të veçanta meditimi apo të kontrollit të frymëmarrjes, ndaj pse të mos e provoni.

Ndani me miqtë tuaj:
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Instagram